2020. szeptember 29., kedd

Santa Ragione Two Brothers (Steam Digitális Termékkulcs - PC) - Jelenlegi ára: 620 Ft


Megjelenés:
Platform:
Steam
Kiadó:
Santa Ragione
License:
Digitális kulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Régio:
WORLDWIDE
Fejlesztő:
Data Design Interactive
kelkoo. hu Raktárkészlet:
1
A JÁTÉKRÓL
A Two Brothers egy Action Adventure játék, amely klasszikus Gameboy esztétikával rendelkezik.
Roy Guarder feltaláló, tudós és filozófus egy expedíción vesz részt, hogy felfedezze az élet eredetét. Ez a küldetés eljuttatta az "Elátkozott földekhez", egy olyan veszélyes és rejtélybe burkolt földrészhez, amelyet több mint 700 éve nem fedeztek fel. Amikor Roy megtalálja, amit keres, szörnyű sors érte. Roy már nem találja magát élő embernek. Olyan színvilággal fogadják, amelyről soha nem hitte volna, hogy létezhetett volna! Az egyik megszállottság a másikhoz vezet, és Roy kezdi járni az élet és a halál vonalát - néha szándékosan véget vetve saját életének - csak azért, hogy újra láthassa ezt a szépség és szín földet.
De valami furcsa: Miért Roy az egyetlen ember, aki ilyen könnyen átléphet az élők és a holtak világa között? Mi adta neki ezt az egyedülálló képességet? Hogyan fogja összeegyeztetni egy olyan túlvilág létét, amelyről soha nem hitte, hogy akár létezhet is?
? Fedezzen fel egy hatalmas, nemlineáris világot és történetet, több végződéssel és mélyreható küldetéssel!
? Vigye a játék világát a fekete-fehér 8bit-től a színes 16bit-ig!
Mi teszi a két testvért egyedivé: A
két testvér hosszú alaposan szemügyre veszi a videojátékokban bekövetkezett halált ... amikor a játékost megölik a harcban, vagy halálos csapdát vált ki, ahelyett, hogy egy ismerős GAMEOVER képernyőn üdvözölnék, a játékos abban találja magát, amiben mi vagyunk hívja az "Afterlife Hub" -t.
Ez a holtak birodalma színes és titokzatos hely, ahol a játékos felfedezheti, nyomokat találhat, és kapcsolatba léphet olyan karakterekkel, akik továbbjutottak a játéktörténetben ... néha még néhányat is visszahoz a halálból.
Amikor a játékos vissza akar térni a játékra, az egek széléről ugorhat, és visszatérhet az akcióhoz és a felfedezéshez!
Ez a szerelő létfontosságú a játékmenet szempontjából, mivel néha a holtakkal való kapcsolat ugyanolyan fontos, mint az élőkkel való interakció ... ez a funkció gyakran megköveteli, hogy a játékos szándékosan fejezze be a munkamenetét egy játék során, csak hogy átmenjen a másik oldalra.

Jelenlegi ára: 620 Ft
Az aukció vége: 2020-09-29 12:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése