2020. szeptember 28., hétfő

Bosch VitaJuice2 MES25A0 gyümölcscentrifuga - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Bosch VitaJuice2 MES25A0 gyümölcscentrifuga.
Hibátlanul működik, minden alkatrészével és tartozékával együtt kínálom eladásra.
Két sebességfokozata van. Teljesítménye 700 W. Húsgyűjtő edénye 2 literes, légyűjtő pohara 1250 ml-es. DripStop: a lékifolyást egy csapféleséggel lehet szabályozni (a légyűjtő pohár elvétele idejére el lehet zárni).  Lábain tapadókorongok vannak. 1 méteres a kábele. Tartozék még egy kefe, amivel a szűrő tisztítható.
Az eladás oka: nekünk nem igazán vált be, illetve kihasználatlan. Igaz, mi főleg csak puha bogyós gyümölcsöket próbáltunk vele facsarni (ribizli, bodza), de sok levet hagyott a gyümölcshúsban (különösen, ha már kezdett eltömődni a szűrő, amit a kefével lehet tisztítani), ezért több menetet is kellett csinálni, és még akkor sem jött ki minden lé. Mondjuk ez a legtöbb gyümölcscentrifugára igaz lehet; inkább a gyümölcsprések azok, amik jó munkát végeznek, de azok meg nagyon drágák. Úgyhogy mi most már inkább fogunk egy harisnyát, és azon préseljük át a gyümölcsöt – újabban már egyre kevesebbet préselünk, ahhoz meg az is elég.
? takarítása is némi időt vesz igénybe, bár más gyümölcscentrifugákhoz képest viszonylag jól tisztítható.
A termék felületén a használatból eredő kopások találhatók. A szűrőt igyekeztem kitisztítani, a likak kb. 90%-a átjárható. A kefével még lehet rajta segíteni.
A termék Árukereső oldalán jó véleménnyel vannak róla, én a saját tapasztalataimat írtam le, de nem is próbáltam ki mindenféle gyümölcsön. Új ára ma 25 ezer forintról indul, úgyhogy 10 ezer forinttal indítom a licitet.
Csomagküldés: Mivel ritkán adok el dolgokat, nincs a bankszámlámon SMS-értesítő meg hasonlók, ezért csak utánvéttel küldöm a terméket, illetve persze a személyes átvétel is megoldható, Bocskaikertben, esetleg szerdánként Debrecenben.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-28 15:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése