2019. október 30., szerda

Myprotein Essential BCAA 2:1:1 szőlő ízesítés 1kg - Jelenlegi ára: 1 Ft

Essential BCAA 2: 1: 1 
Por formájú aminosav kiegészítő a mindennapokra.
Ideális minden fitnesz cél eléréséhez!
Lejárati idő 2020 október
ESSZENCIÁLIS BCAA 2: 1: 1: A FEHÉRJE ÉPÍTŐELEMEI
A Myprotein esszenciális BCAA 2: 1: 1 terméke esszenciális elágazó láncú aminosavakat tartalmaz 2: 1: 1 arányban, melyek a Leucin, az Izoleucin és a Valin. Ezeket az esszenciális aminosavakat szervezetünk nem képes előállítani, így táplálkozásunk során kell bevinni a szükséges mennyiséget.
Az Esszenciális BCAA 2: 1: 1 kiegészítő egy idő- és költséghatékony módszert kínál ezen esszenciális tápanyagok fogyasztására.
A készítményt „ A” minősítésben részesítette a független teszteléssel foglalkozó Labdoor cég minőség és érték szempontjából is.
Referencia:  https: //labdoor. com/myprotein/myprotein-bcaa
Az Esszenciális BCAA 2: 1: 1 termék hivatalosan az egyik legjobb elágazó láncú aminosav készítmény minősítést kapta a táplálékkiegészítő piacon.
ELŐNYEI
Esszenciális aminosavak egy könnyen fogyasztható formában. Kilenc esszenciális aminosav van, és három elágazó láncú aminosav, melyek a leucin, izoleucin és a valin. Ezek jelentik az izomzatot alkotó új fehérjeszövetek építő blokkjait. Ez rendkívül fontos, bármilyen sport cél elérésében.
Akár több súlyt szeretne megmozgatni következő edzésén, akár egyéb sportban kíván jeleskedő teljesítményt elérni, ez a termék biztosan támogatja fitnesz célját.
FOGYASZTÁSI JAVASLAT
Fogyasszon 5 gramm Esszenciális BCAA 2: 1: 1-t 2-4 alkalommal naponta. Élvezze az eredeti gyümölcsös ízt, vagy adja kedvenc italához.
Aminosavainkat fogyaszthat napközben, edzés előtt/alatt vagy után is!  
Saját vélemény: reggel és este is 5g illetve edzés előtt és után is 5g tökéletesen le fogja fedni a szükségleteket, támogatva a "hidratált" érzést, csökkentve az izomfáradást illetve a kritikus időszakokban gyors BCAA jelenlétet produkálva a vérben, akkor amikor arra a leginkább szükség van.
A MAXIMÁLIS FEJLŐDÉS ÉRDEKÉBEN
Az Esszenciális BCAA 2: 1: 1 elágazó láncú aminosavai jelentik az új izomszövetek alapvető építőköveit. A még jobb eredmény érdekében érdemes kombinálni prémium tejsavófehérje fogyasztásával!
KIEMELT ELŐNYÖK
Független Labdoor cég ’ A’ értékelést adott a termékre
2: 1: 1 arányban tartalamaz leucint, izoleucint és valint
Három alapvető esszenciális aminosav
Tökéletes minden sporttevékenységhez és edzéshez
AJÁNLOTT HASZNÁLAT
Adjon 2 adagolókanál (5g) port 250-350ml vízhez vagy gyümölcsléhez egy shakerbe.  
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és a testmozgást! Száraz, hűvös, gyermekektől elzárt helyen tárolandó. Nem megfelelő vegetáriánusoknak. A terméken további allergének nem kerültek feltüntetésre.
ÖSSZETEVŐK
Képen feltöltöttek szerint

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-11-09 11:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése