2019. október 31., csütörtök

G-STAR hátul feliratos, törtfehér színű, rövid ujjú női póló vagy vagányabb felső, M-es méretű - Jelenlegi ára: 500 Ft


  Eladó G-STAR márkás, törtfehér színű, hátul varrással és feliratokkal díszített női felső, vagy rövid ujjú vagány, galléros póló.
Egyenes szabású, rövidebb fazonú (haspóló jellegű). Nyaknál gombolható.
Méretét a címkén M-es (bár szerintem inkább körülbelül EUR női 36/ UK 8/S-es méretnek felelhet meg).
Pontos anyagösszetétele 100% pamut (magának a ruhának az anyaga enged valamennyit, minimálisan nyúlik, vékonyabb, nyárias viselet).
Használt, de megkímélt, még hordható állapotú (például nem foltos, nincs szálkihúzódás, nem megvarrott, a minta nem hibás, nem fakó).
PONTOS MÉRT MÉRETEK:
Hossz válltól mérve: 55 cm, alul bősége: körülbelül 2x(45-54) cm, mellbőség hónaljtól hónaljig mérve: körülbelül 2x(43-53) cm, vállbőség varrástól varrásig: körülbelül (40-48) cm, ujjhossz hónaljtól mérve: szabása miatt nem mérhető, ujjhossz a válli varrásig mérve (kívül a karon): 8 cm, karok bősége az ujj végén: körülbelül 2x(13-16) cm.
Szivesen válaszolok kérdésekre a termékkel kapcsolatban! Nézd meg a többi aukciómat is! A terméket vasalva postázom, de mosást igényel. Alkuképes a termék. Ötnél több termék vásárlása esetén 10% kedvezményt adok. Személyes átvétel Szolnokon előre megbeszélt helyen és időpontban megoldható.


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2019-11-21 06:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése