2022. szeptember 29., csütörtök

Livington FitMix turmixgép, smoothie készítő rozsdamentes acélpengével,eredeti dobozában+receptfüzet - Jelenlegi ára: 7

Eladó, egyszer kipróbált, Livington FitMix turmixgép, smoothie készítő eredeti dobozában,  újszerű állapotban, rozsdamentes acél pengével, receptfüzettel. Az első két kép illusztráció. Csak személyesen vehető át Budapest XI. kerületében.
Tegyen Ön és családja egészségéért! Bemutatjuk a fantasztikus FitMix-et! A FitMix nem egyszerű turmixgép, sokkal több annál! Nézze meg, mennyi mindent tud:
A FitMix ideális frissen facsart gyümölcslevekhez, egészséges gyümölcsturmixokhoz és energiában gazdag müzlis italokhoz is. Villámgyorsan elkészíthetőek vele a forró levesek, krémes fagylaltok vagy ízletes desszertek, nyers zöldségekből készített forró levesek, friss gyümölcslevek, gyümölcsturmixok és krémes desszertek - természetesen és egészségesen - szinte másodperceken belül.
Magas teljesítmény, borotvaéles kések!
A 450 W-os motor és a 4 borotvaéles Piranha-késnek köszönhetően pillanatok alatt apríthatja fel a zöldséget, gyümölcsöket, miközben az értékes rostokról vitaminokról sem kell lemondania, mivel azok a turmixban maradnak! A készülék stabilitását szilikon tapadókorongok biztosítják. Kezelése rendkívül egyszerű, hála a 3 megvílágított és ergonomikus funkciógombnak és a 2 sebességfokozatnak. Ezzel Ön puha és extra kemény zöldségeket és gyümölcsöket is könnyedén felhasználhat az ízletes turmixok és egészséges gyümölcslevek elkészítéséhez!
Óriási, 1, 5 literes, strapabíró tartály extra csappal!
A nagyméretű, 1, 5 literes polikarbonát tartály szinte törhetetlen, további előnye, hogy nyitható tetővel rendelkezik, így utólag is fűszerezheti pompás italait, turmixait. A gép tervezésénél a praktikusságra is gondosan ügyeltek, ezért ez a tető egyben mérőpohár is! A tartály alján található csapolóval akár a gyerekek is elboldogulnak. Vásárlóink tapasztalatai alapján a kisgyerekek imádják ezt az újítást.
Technikai adatok:
Piranha kések 4 db,
450 Watt a teljesítménye,
a tartálya 1, 5 l-es speciális törésálló és hőálló polikarbonát, tetővel,
akár percenként 10 000 fordulatra is képes,
3 megvilágított funkció gomb és 2 sebességi fokozat


Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2022-09-30 02:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése