2022. január 9., vasárnap

Magbett mágneses ágybetét - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

A mágneses derékalj a mágnesterápia alkalmazásának legkényelmesebb módja, mely otthonunkban minden nap alvás, pihenés közben használható és semmilyen mellékhatása nincs. Előnye továbbá, hogy gyógyító hatása kötésen, gipszen és ruhán keresztül egyaránt érvényesül. Orvosi javallat nélkül alkalmazható és folyamatos használatra ajánlott.
A MAGBETT mágneses derékalj vagy lepedő hatásaként bizonyított a perifériás vérkeringés javulása, amely elsősorban a végtagok keringésének javulásában mérhető. A  derékalj hatásaként a mikrokeringés javulásával a szervezet egyéb területein ís érezhető a fájdalmas élmények csökkenése, melynek hátterében a megnövekedett átáramlás, a szöveti energia felszabadulása, a belső eredetű endogén fájdalomcsillapító anyagok helyi növekedése áll.
A pozitívan változott mikrokeringés megakadályozza az izomzat görcsös fájdalmainak kialakulását, amely helyi hatásként a fájdalomcsillapítás eredményességét növeli. Az  mágneses lepedő használatával javul a vérellátás, továbbá erősíti az immunrendszert, mely a szervezet betegségek elleni védekezéséért felelős és jótékony hatással bír az allergiák leküzdésében is. A  a mágneses derékaljunk hatásaként ismeretes továbbá a hypophysis melatonin relase növekedése, amely a reggeli és a nappali teljesítményt  növeli, továbbá csökkenése a téli sötét időszakban a hangulati élet deprimált állapotáért is felelős.
A perifériás erek szűkületének tekintetében igazolt tény az is, hogy az ágybetét által létrehozott mágneses tér képes az erek bizonyos mértékű tágítására, ezáltal a végtag hideg és fájdalmas állapotának csökkentésére, valamint lábszárfekélyes betegek esetében is bizonyított pozitív hatása. Az mágneses lepedő hatására a végtagok fájdalma, visszérfájdafmak, reumatikus fájdalmak csillapodnak, a sejtek ásvány anyagcseréje gyorsabbá válik, ez eredményezi az anyagcsere megélénkülését is. Jó eredménnyel használható migrénnél, neuralgikus fájdalmaknál és menstruációs zavaroknál is.
A MAGBETT mágneses derékalj a klinikai tesztek során a következő esetekben használták kiemelkedő eredménnyel:
nyaki gerinc degeneratív esetekben
nyak-vállöv szindrómánál
hátgerinc izomzatának merevsége, gerinc akut vagy idült fájdalmas volta
akut és krónikus lumbágó
gerincsérv
lágyrész reumatizmusok
rost-, kötőszövet izomfájdalma
tartós ülőmunka következtében testtartás miatti fájdalom
alvászavarok reumatikus panaszok miatt
fáradság szindróma
A páciensek egy része nem kapott gyógyszeres kezelést, náluk monoterápiaként alkalmazták a mágnesterápiás ágybetétet kb. 75%-os hatásfokkal. A komolyabb fájdalom panaszokkal jelentkezőknél a gyógyszeres kezelés mellett  pár hetes alkalmazás után szintén elérhető volt a terápiás effektus. A mágneses tér blokkolja az érzékelő neuronokat, csökken az idegsejtek ingerelhetősége, vagyis a fájdalom érzékelése és a fájdalom impulzusának agyba történő továbbítása, valamint idegnyugtató hatása is van. Észrevehetően meggyorsítja a gyógyulás és relaxálás folyamatát ezért használható rehabilitációs kezelések kiegészítéseként is, például  törések, sebek izomsérülések esetén.
A MAGBETT mágnesterápiás ágybetét alkalmazása a kővetkező esetekben ellenjavallott:
szívritmus szabályozóval élő beteg esetében
súlyos szívritmuszavarban (III. AV. block) szenvedő beteg esetében,
terhesség időtartama alatt.
A derékalj klinikai tesztelése a YAMAMOTO Rehabilitációs Intézetben történt, ahol erről orvosfelhasználói szakvélemény készült és az ORVOS – és KORHÁZTECHNIKAI  INTÉZET alkalmassági tanúsítványával is rendelkezik ( ORKI alkalmassági tanúsítvány száma: 8-007-380-0610, ORKI azonosító jel: A 3083 )
Az ágybetét kellemes tapintású, meleg hatású természetes textíliákból készült. A belső rétegek kőzött helyezkednek el a többféle módon rögzített rugalmas mágneslapok. Az ágybetét hossza: 180 cm, szélessége: 80 cm, vastagsága: kb. 2 cm.
(http: //www. magnesterapia. net/magneses-agybetet. html)


Jelenlegi ára: 13 000 Ft
Az aukció vége: 2022-01-10 09:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése