2021. augusztus 23., hétfő

Új LEGO Creator 31109 Pirate Ship 3 in 1 Kalózhajó, 1260 elemű építőkocka készlet ÁFA-s számlával - Jelenlegi ára: 27 99

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- magyar garancia (a pontos garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Bontatlan új termék, original gyári csomagolásban, kereskedőtől, ÁFA-s számlával és 6 hónap garanciával.
A kalózrajongókra hetvenkedő kalandok várnak a LEGO Creator 3 az 1-ben Kalózhajó (31109) játékkal. Ez a klassz, részletesen kidolgozott készlet tartalmaz egy kalózhajót, amely mozgatható vitorlákkal, ágyúkkal, valamint nyitható tetejű és oldalú fülkével van ellátva. Emellett vár rád 3 minifigura és megépíthető figurák is, köztük egy cápa és egy papagáj, valamint rengeteg, kockából épült részlet és szuper kiegészítők, amelyekkel fejest ugorhatsz a játékba.
Ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészlettel a gyermekekre legalább 3 különböző építési és játéklehetőség vár. A gyermekek megépíthetik a Kalózhajót, amelyet átalakíthatnak Kalóz fogadóvá vagy egy ijesztő Koponya-szigetté. Vagy szabadjára engedhetik a kreativitásukat, és valami újat is építhetnek.
A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek olyan különféle modelleket kínálnak a gyermekek számára, amelyek valósághűek és fantáziadús játékra inspirálnak. A modellek végtelen építési és játéklehetőségeket nyújtanak, miközben a gyermekek minden korosztályát kreativitásra ösztönzik. A klassz játékkészletek emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándékok gyermekek számára.
A LEGO Creator 3 az 1-ben Kalózhajó (31109) készlet kreatív játékra bátorítja a gyermekeket, hiszen 1 csomagban 3 modellt találnak: Egy klasszikus Kalózhajót, egy rusztikus Kalóz fogadót és egy rejtélyes Koponya-szigetet. Az építéssel és az átalakítással sosem ér véget a játék.
A lehetőségek zsákmánya! A gyermekek fejleszthetik építési és kreatív készségeiket a részletesen kidolgozott Kalózhajójátékkal, haraphatnak valamit a Kalóz fogadóban, felfedezhetik a Koponya-szigetet, de akár egy teljesen új modellt is alkothatnak.
A készlet 3 építési lehetőséget nyújt: Egy LEGO Creator 3 az 1-ben Kalózhajót (31109), egy Kalóz fogadót vagy Koponya-szigetet, amelyekkel önmagukban, de más készletekkel kombinálva is játszhatsz. A csomagban 3 minifigurát is találsz, amelyekkel még több játéklehetőségben lesz részed.
A kreatív játék és építés minden rajongója imádni fogja ezt a klassz készletet. A valósághű Kalózhajó, Kalóz fogadó és Koponya-sziget modellek nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy ünnepi ajándékok a 9 évnél idősebb fiúk és lányok számára.
A messzi tengerek már várnak rád! A kalózhajó több mint 37 cm magas, 46 cm hosszú és 19 cm széles, ami azt jelenti, hogy ez az izgalmas játék telis-tele van lenyűgöző részletekkel és elég nagy az önálló és a csoportos szórakozáshoz is.
A gyermekek képzelőereje működteti, így a móka sosem ér véget! Az elem nélküli játékok elősegítik a gyermekek független játékát, fejlesztik a problémamegoldó készségeiket, valamint átélhetik a saját történetek kitalálásának örömét is.
Nyisd ki a dobozt és már kezdődhet is a játék a 3 modell közül 1 játéknak a megépítésével és átalakításával! Az átlátható, könnyen értelmezhető útmutató segítségével a gyermekek pillanatok alatt megépíthetik a készletet, amely örömhöz és rengeteg kreatív mókához vezet.
Nyújts a gyermekeknek végtelen lehetőséget, amelyekkel fejleszthetik építési készségeiket, miközben a LEGO Creator 3 az 1-ben készletekkel játszanak. Ez a klassz kalózos játékkészlet rengeteg építési lehetőséggel fejleszti a gyermekek képzelőerejét.
____________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 6 hónap
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!

Jelenlegi ára: 27 990 Ft
Az aukció vége: 2021-08-24 10:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése