2021. július 27., kedd

Vasas Tamás - Az ismétlés tollazata - Jelenlegi ára: 1 691 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
2674353
Vasas Tamás
Az ismétlés tollazata
Vasas Tamás különös, izgalmas és szorongató lírai szöveget alkotott e kötetében: gondolatfolyam, lélek­beszéd, leginkább egy elhagyott, elárvult gyermek hangján. Valaki - egy felnőtt férfi - próbál magával számot vetni, kivé lett az egykori sokat csúfolt, szorongó kisfiúból. A vallomás nem rejt személyes azonosságot alkotó és megszólaltatott hőse közt. Mintha egy tragikus baleset utáni, egész élethosszra kiterjedő végjáték - földolgozás, szembesülés - szemtanúi lennénk "ebben az őrülten visszafelé / tekergő időspirálban". Egyetlen műként olvasandó létállapot-vers ez: a kietlen partokra kivetődött fájdalmas lét élménye, ami az egzisztencialisták alaptémája, mely visszaköszön a beatköltők lelki monológjaiban is. Vasas Tamás szervesen ráépülő réteggel erősíti meg ezt a gazdag hagyományt. De nemcsak követi, hanem meg is újítja, a maga alkotói birodalmába áttelepítve a maga hangnemére nemesíti. Hőse, míg fényképpé kimerevedő tükörképéből oda és vissza vizsgálja önmagát, saját és sajátos lényén keresztül az olvasót megszólítva vall személyes, egyedi-egyszeri létezéséről. Vasas Tamás a belső én néma beszédjétől a külvilág hangjáig többféle gondolati és érzelmi skálát megszólaltatva alkotja meg mélyen szomorú és őszinte, karakteres új hangját.
Falcsik Mari
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 691 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 14:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése