2021. március 26., péntek

Mio Spirit 7500 LM GPS navigáció, 5” kijelző, Teljes Európa térkép + ingyenes frissítés, Új. - Jelenlegi ára: 26 9


Ne tévedj el Európában sem!
Új állapotban lévő originált csomagolású termék. Csak a fotózás, és tesztelés céljából lett kibontva a dobozából. Eredeti csomagolásában az összes tartozékával, használati utasítással együtt.
Most a bolti árának töredékéért megvásárolhatod.
Az új Mio Spirit 7500 LM navigáció készüléket praktikus tulajdonságokkal látták el, rendelkezik a készülék élettartamáig érvényes Térkép-frissítésekkel, tehát sohasem kell aggódnia az új térképekkel, az utak megváltozásával kapcsolatban. A Mio Spirit 7500 LM navigáció habozás nélkül elvezeti Önt az új utcákra és címekre. Egyszerűen kapcsolja Mio Spirit 7500 LM navigáció készülékét személyi számítógépéhez és telepítse le a MioMore desktop szoftvert annak ellenőrzésére, hogy a frissítések mikor válnak elérhetővé. Eszközének élettartama alatt, évente maximum 4 alkalommal kap új térképet*. Terjessze ki a navigáció horizontját a Mio Spirit 7500 LM navigáció készülékkel. Az 5” szuper széles kijelző 32%-kal több látóteret biztosít a 4. 3” méretű kijelzőnél, amely a nagyobb térképek, ezáltal a tisztább irányok és a nagyobb kontrollgombok kényelmét nyújtja. A Sávasszisztenssel Ön megbizonyosodhat a megfelelő sávválasztásáról, megfelelő időben tud lefordulni, és a valós képet mutató 3D-ben megjelenő útcsatlakozások biztosítják, hogy tudja, hol lesz az autópályáról a kihajtása arra az esetre, ha eltéveszti a jelzőtáblákat. Az IQ RoutesTM gépkocsivezetők millióitól gyűjtött, valós információt használ fel a kiszámított útvonal optimalizálásához: megadva az optimális útvonalat a nap bármely szakában. A továbbfejlesztett LearnMe ProTM követi és érzékeli vezetői stílusát, ellátva Önt személyre szabott útvonal-tervvel, hogy megfeleljen beállításainak. A képernyőn látni fogja a javításokat útvonalában, valamint érkezésének becsült időpontját. A Mio Spirit 7500 LM navigáció készüléket úgy tervezték, hogy kitűzött célját sokkal könnyebben érje el. A Parkolási Asszisztens mód kiválasztásával találja meg könnyebben a parkolóhelyeket, mert amikor úticéljától 1 km-en belüli távolságra ér el, a Parkolási Asszisztens automatikusan megmutatja a parkolóhelyek listáját, így nem kell keresnie parkolóhelyet a közelben. A Mio Spirit 7500 LM navigáció készülék azt is lehetővé teszi, hogy személyesen kedvelt helyei könnyen elérhetőkké váljanak, ha elmenti őket a Near Me (Közelemben) menüpont alatt. Tehát, ha gyakran látogat olasz éttermeket, a gyorsabb elérés kedvéért itt felsorolhatja ezeket. A ‘ Find My Car’ (Találd meg a kocsimat) okos menüpont nagy segítség lesz, ha sebtében parkol, és ha visszaérkezik, fogalma sem lesz arról, hol tette le az autót. Csak vigye magával a készüléket, amikor otthagyja az autót, és segíteni fog, hogy autóját könnyen megtalálja.
Méretek, Gyári adatok: Kijelző mérete 5" (12, 7 cm) Kijelző felbontása 480 x 272 Pixel Kijelző típusa érintőkijelző (multitouch) Általános Processzor frekvencia 800 MHz Előre telepített térkép van Operációs rendszer saját Típus autós navigáció Csatlakozó Micro USB Audio fülhallgató csatlakozó, beépített hangszóró Tápellátás Li-ion akkumulátor Tartozékok autós töltő, autós tartó Szélesség (mm) 134, 5 Magasság (mm) 86 Mélység (mm) 12, 7 Súly (g) 158 Memóriakártya-foglalat microSD Funkciók GPS vevő nagy érzékenységű vevő GPS funkciók Helymeghatározás Multimédia funkciók Szöveg megjelenítés Extra funkciók gyalogos navigáció, sávasszisztens, 3D autópályanézet, parkolási asszisztens, utcanevek bemondása
Kedves Érdeklődő! Kérlek csak valós vásárlási szándékkal,
és fizetési képességgel licitálj, és csak akkor ha elolvastad a vásárlási feltételeket!
Kattints a segítség menüpontra!
Postai utánvételt csak minimum 20 pozitív visszajelzés fölött kérhetsz.
Kivétel a törzsvásárló!
Ha szeretnél e-mailben értesülni minden új aukciómról, kattints IDE, vagy az alábbi ikonra!
Tekintsd meg a bemutatkozó oldalamat. Kattints IDE!
_________________________


Jelenlegi ára: 26 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 10:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése