2020. október 26., hétfő

Samsung POWERbot VR 7000 M - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Kivételesen karcsú, kivételesen erős
A vékony kialakítású készüléktesttel nem kell kompromisszumot kötnöd a teljesítményben, hiszen ez a Samsung modell 40-szer erősebb szívóerővel rendelkezik*, és még a nehezen elérhető helyekről is - mint például a bútorok alatti terület, vagy a szőnyeg felülete - kivételes hatékonysággal tünteti el a port és a koszt.
Felméri a terepet, beazonosítja az akadályokat
FullView Sensor™ 2. 0
A nagy teljesítményű FullView Sensor™ 2. 0 a kis méretű akadályokat is kiterjedt területen észleli, és érzékeli a sarkokat, amelyeket háromszor takarít ki*.
Még a sarkokat is tökéletesen kitisztítja
Az Edge Clean Master funkciónak köszönhetően és a sörte kefe használatával még a nehezen elérhető sarkokat is tökéletesen ki tudod tisztítani. Amikor a kefe hozzáér a falhoz, az automatikus zár aktiválódik, és segít, hogy még több szennyeződést összegyűjthess.
Kevesebb por és haj gabalyodik a kefére
Öntisztító kefe
Az egyedülálló öntisztító kefével nagy mértékben csökken a kefe sörtéibe akadó hajszálak és porcicák mennyisége. A kefe közepében gyűlik össze a szennyeződés, ezáltal könnyű a fej tisztítása és ürítése.
Különböző felületeken is optimális teljesítmény
Teljesítményszabályozás
Az intelligens teljesítményszabályozó funkció azonosítja a tisztítandó felület típusát, és aszerint állítja be az optimális szívóerőt. Amikor szőnyeget vagy erősebb anyagú felületet tisztít, a Samsung POWERbot nagyobb szívóerővel működik.
KEMÉNY PADLÓ SZŐNYEG
Megelőzi a szűrő eltömődését
CycloneForce
A CycloneForce kiemelkedő, hosszan tartó szívóerőt garantál*. A készülék nagy centrifugális erőt hoz létre, amely a port és szennyeződéseket a levegőből a külső kamrába juttatja. Ezzel tisztán tartja a szűrőt, és csökkenti az eltömődések lehetőségét.
*A Samsung hagyományos VR10BTATBB készülévével végzett belső teszt alapján.
Mutass a földre, és a készülék máris tisztít!
A Point Cleaning™ funkciónak köszönhetően egyszerűen csak rá kell mutatnod a szoba padlójára, és a POWERbot robotporszívó máris tisztítja a kijelölt területet.
.
Hatékonyabb tisztítás
Széles kefe
A porszívó legszélesebb keféje nagyobb területet tisztít gyorsan és hatékonyan. Szélessége 290 mm, ami 42%-kal nagyobb, mint a hagyományos 204 mm-es kefék, így hatékonyabb tisztítási teljesítményt biztosít.
Wi-Fi Control
A Wi-Fi Control lehetővé teszi, hogy egy okostelefonra telepíthető alkalmazás* segítségével távolról vezéreld a készüléked. Egy érintéssel elindíthatod és leállíthatod a készüléket, emellett időzített munkafolyamatot állíthatsz be arra az időre, amikor nem tartózkodsz otthon.
An image showing a user controlling a POWERbot VR7000 device using a smartphone connected via Wi-Fi.
* iPhone és Android eszközökön elérhető, Wi-Fi kapcsolat szükséges.
Gyors és hatékony takarítás
A Visionary Mapping™ Plus rendszer megtalálja és végigvezeti a robotot a legoptimálisabb takarítási útvonalon. A szenzoroknak és a fedélzeti digitális kamerának köszönhetően a készülék egy teljes térképet vázol a lakásról, és kikalkulálja a leghatékonyabb útvonalat.
130 W
Max fogyasztási teljesítmény
0. 3 ℓ
Porgyűjtési kapacitás
340x97x348 mm
Készülék méret (SzéxMaxMé)
4. 3 kg
Készülék tömeg

Jelenlegi ára: 80 000 Ft
Az aukció vége: 2020-10-26 15:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése