2020. augusztus 30., vasárnap

Állítható fiú jégkorcsolya 37-40 méret - NIJDAM - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Nijdam Junior Nr. 3170 állítható fiú jégkorcsolya 37-40 méret. Fotók szerinti újszerű állapotban, dobozában. Néhányszor ha használtuk és kinőttük.
A Nijdam egy több mint egy évszázados holland, jég- és görkorcsolya gyártó cég, akinek a története az 1890-es évekre nyúlik vissza. Hollandia igen nagy múltra tekint vissza a jégkorcsolyázás terén. Elhelyezkedésüknek köszönhetően, szinte minden évben befagynak a tavak a folyók és sokszor a csatorna rendszerek is az országban. Erre épül rá egy óriási jégkorcsolyás közösség, akik versenyeket, családi rendezvényeket és eseményeket rendeznek meg a befagyott vízfelületeiken. A NIJDAM az évek alatt sok tapasztalatot szerezett ezekben a sportokban, és ezeknek a sportszereknek a gyártásában. Olyan termékekkel állt elő, amik az átlag, hobbi korcsolyázó embernek is megfizethető, de betartva azokat a minőségi elvárásokat amik elengedhetetlenek egy jó minőségű kényelmes korcsolyázáshoz.
A cipő főbb tulajdonságai, ami a hosszútávú fájdalommentes jégkorcsolyázás élményét biztosítja, a láb anatómiai vonalait követő puha lábra formálódó belső formamegtartó szivacsozás. A megfelelő szármagasság a jó bokatartás érdekében, az Achilles szalaghoz beilleszkedő bokatartók a korcsolya sarkainál. A 3 pontos láb rögzítési rendszer, alul egy tradicionális fűzőrendszerrel kezdődik , ami a finom állítást teszi lehetővé a lábformához. Középen egy tépőzáras, úgy nevezett powerstrap található, ami a helyén tartja a lábat mozgás közben, és nem engedi előre hátra csúszkálni. Majd végül legfelül egy erős csat, ami a bokát befogja a váz szerkezetbe a stabil tartás érdekében.

Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-31 09:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése