2020. május 28., csütörtök

Sony Xperia 5 J9210 128GB Dual Sim Blue EU - Jelenlegi ára: 239 750 Ft

Sony Xperia 5
 
 
Fedezd fel: Xperia 5
A legújabb kijelző-, kamera- és hangtechnológiák egy gyönyörű formavilágú okostelefonban. A 21: 9 CinemaWide 6, 1? -os FHD+ HDR OLED-kijelzőjű, háromobjektíves kamerájú és többdimenziós Dolby Atmos? mozihangzású Xperia 5 a lehető legjobb élményt kínálja ? amit csak a Sony képes biztosítani.
 
Tökéletesen illeszkedik a kezedbe
Az időtálló formatervezésű Xperia 5 a szemet gyönyörködtetően szimmetrikus kialakítása révén könnyen és kényelmesen illik a kezedbe.
 
Nagyobb kép, több lehetőség
A 21: 9 képarányú CinemaWide 6, 1"-os OLED-kijelző rengeteg lehetőségnek ad teret, és mindössze három lépéssel, könnyedén végezhető vele egyszerre több feladat. A 21: 9 arányú kijelzőn egyszerre két ablak nyitható meg, így mindenből többet látsz. Például videót nézhetsz, miközben az ismerőseiddel csevegsz.
 
Hatékony munkavégzés
Prezentáció és e-mail.
 
Navigálás csevegés közben
Térkép- és üzenetkezelés.
 
Közösségi média használata videónézés közben
Videó és közösségi média.
 
Bárhová magaddal viheted
Az Xperia 5 a kiváló strapabírás és készülékvédelem érdekében Corning? Gorilla? Glass 6 típusú elő- és hátlappal rendelkezik.
 
Por- és vízálló
Bárhol is jársz, a víz és a por garantáltan nem jut át az Xperia 5 IP65/68 besorolású készülékházán.
 
Mindig fókuszban a háromobjektíves kamerával
Az Xperia 5 a Sony Alpha fényképezőgépeiből átvett, fejlett technológiákkal, többek között az új szemkövető autofókusszal rendelkezik, elősegítve a jelenetek minden eddiginél valósághűbb megörökítését. A három (16 mm-es szuper-nagylátószögű, 26 mm-es sokoldalú és 52 mm-es portré- és tele-) objektíves kamerával remek képek készíthetők a különféle jelenetekről. akár a kihívást jelentő, rendkívül gyenge fényviszonyok között is.
 
16 mm-es szuper-nagylátószögű objektív
Válaszd a 16 mm-es objektívet, ha azt szeretnéd, hogy minden rajta legyen a képen.
 
26 mm-es sokoldalú objektív
Az optikai képstabilizálással felszerelt, sokoldalú 26 mm-es objektív jó választás a legtöbb felvételkészítési helyzetben, sőt, kevés fényben is.
 
52 mm-es portré- és teleobjektív
Az 52 mm-es objektívvel közelebb hozhatod a témát.
 
Gyorsabb fókuszrögzítés az Eye AF funkcióval
Portréfotózásnál fontos, hogy megfelelően fókuszálj a fotóalany szemére. Az Xperia 5 okostelefonban megtalálható a Sony Alpha fényképezőgépeiből átvett, forradalmi szemkövető autofókusz technológia, amellyel szemet gyönyörködtető portrékat készíthetsz barátaidról és családtagjaidról.
 
Gyors sorozatfelvétel akár 10 képkocka/másodperces AF/AE funkcióval
Az AF/AE (autofókusz/automatikus expozíció) követéssel kiegészített, akár 10 képkocka/másodperces sorozatfelvétellel kiegyensúlyozott expozíciójú, éles képeket rögzíthetsz sorozat módban. Az Eye AF követéssel a képeid akkor is hibátlanul fókuszban lesznek, ha mozog a fotóalany.
 
A Sony Alpha fényképezőgép-technológiája
A BIONZ X? for mobile a legjobb technológiákat ülteti át a Sony Alpha fényképezőgépeiből az Xperia világába. Az Eye AF és az akár 10 képkocka/másodperces AE/AF funkció mellett a RAW-zajcsökkentés és a kézi üzemmód továbbfejlesztett vezérlői megadják az alkotói szabadságot, hogy gyenge fényviszonyok között is a lehető legkevesebb képzajú, lenyűgöző képeket rögzíthess.
 
Tökéletes a gyenge fényviszonyok közötti fotózáshoz
Az Xperia 5 készülékkel gyenge fényviszonyok között is könnyedén készíthetsz remek fotókat. A fő kamera nagyméretű, 1/2, 6 hüvelykes képérzékelővel és nagy, F1, 6 fényerejű objektívvel van felszerelve. Az OIS funkcióval és a RAW-zajcsökkentéssel együtt mindez garantálja az éles és tiszta képet.
 
Teljes körű vezérlés kézi üzemmódban
Kézi üzemmódban tetszés szerint szabályozhatod ? más speciális beállítások mellett ? az Xperia 5 ISO-érzékenységét, expozíciós értékét és fehéregyensúlyát. Az akár 30 másodperces záridővel egyszerűen örökíthetsz meg tetszetős fénycsíkokat.
 
Mozihatású filmfelvétel
A Sony digitális filmfelvevőit fejlesztő mérnökökkel összefogva, a profi alkotók által használt kamerák alapján hoztuk létre a Cinema Pro funkciót, amellyel kihasználhatod a profi Look színkezelési előbeállításokat, a 21: 9 képarányt, a 4K HDR és 24 képkocka/másodperces beállításokat.
 
Varázsold a mozi színvilágát a mindennapokba
A nyolc különböző, profi Look színkezelési előbeállítással különféle mozis stílusok hangulatát kölcsönözheted a filmjeidnek.
 
Kerülj közelebb a valódi filmélményhez
A 21: 9 képarányú CinemaWide kijelző igazi moziélményt nyújt, az alkotó elképzeléseihez hűen megjelenített színekkel.
 
Filmnézés a készítők szándékai szerint
A Creator mód minden videotartalmat kiemelten hű színvilággal ad vissza, beleértve a Netflix-filmeket is. A 21: 9 CinemaWide 6, 1? -os FHD+ HDR OLED-kijelző a készítő szándékaihoz hű, kiváló látványélményt nyújt.
 
A Sony BRAVIA? TV technológiája a kezedben
A BRAVIA? TV technológiát kihasználó X1? for mobile motor mindent HDR-újrakeveréssel jelenít meg, így még a streamelt tartalom is nagyobb kontrasztú, jobb színvilágú és tisztább lesz.
 
Mozihatású hang a Dolby Atmos technológiával
A Dolby Atmos erőteljes hangzásvilágot teremt, amely a hallgatót teljesen körülölelő, igazán lenyűgöző élményt nyújt. A Sony Pictures Entertainment közreműködésével finomhangolt Xperia 5 minden hangforrást kielemez, és átlagosból átlagon felülivé varázsol ? akár filmet nézel, akár zenét hallgatsz.
 
Játék magasabb szinten
A 21: 9 képarányú CinemaWide kijelző játékhoz tökéletes: szélesvásznú, korlátlan látványban lehet részed játék közben. Eredeti játékoptimalizáló bővítményünket úgy alakítottuk ki, hogy mindenféle játékélményt gazdagabbá tegyen ? magát a játékét és a megosztásét is.
 
Csúcstechnológiás teljesítmény
A Qualcomm? Snapdragon? 855 mobilplatform a több gigabites 4G-kapcsolattal, akár 45%-kal gyorsabb központi processzorával, akár 20%-kal gyorsabb grafikus processzorával és továbbfejlesztett energiahatékonyságával páratlan teljesítményt nyújt.
 
Gyorstöltés, amikor szükséged van rá
Az Xperia 5 tartozék gyorstöltővel kapható, amellyel mindössze 30 perc alatt 50%-osra tölthető a készülék. Töltési technológiánk hosszabb ideig megőrzi az akkumulátor jó állapotát. Az akkumulátorkezelő megakadályozza a telefon túltöltését, az Xperia Adaptive Charging (Xperia adaptív töltés) pedig figyeli a telefont töltés közben, hogy ne terhelje túl az akkumulátort.
 
Okostelefon High-Resolution Audio hangzással
Minden zeneszám megközelíti az eredeti felvétel minőségét a High-Resolution Audio hangzással és a DSEE HX? segítségével. A beépített sztereó hangszórókkal a zene tisztán és hangosan szól, a High-Resolution Audio Wireless pedig vezeték nélküli zenehallgatásnál is remek hangzást biztosít.

Jelenlegi ára: 239 750 Ft
Az aukció vége: 2020-05-28 16:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése