2019. november 25., hétfő

TIPA díjas - Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC Macro OS HSM Cont. (Nikon) - Jelenlegi ára: 99 000 Ft

Hibátlan , karcmentes , Tipa díjas objektív.
Új ára: (a legolcsóbb helyen is): 146. 880 Ft
 
Nagy teljesítményű zoom objektív , amely kivételes képminőséget kínál a lehető legkisebb méret mellett.
+ Nikon D5100 fényképezőgép szett több objektívvel és kiegészítőkkel. Egyben jelentős engedménnyel.
A Sigma legújabb technológiájával felvértezve ezek az objektívek ötvözik az optikai teljesítményt a kiemelkedő használhatósággal. A kategóriájában legjobb képminőség és legkisebb méret teszi lehetővé , hogy a legkülönbözőbb helyzetekben készítsen felvételt. Kiváló minőségű objektívek , melyekben a mindennapi használat során és különleges körülmények között is megbízhat.
Széles zoom tartományával ez az objektív egy 25, 5-105 mm gyújtótávolságú 35 mm-es objektívnek felel meg. A Sigma legújabb technológiájának köszönhetően kivételesen könnyű , és 30%-kal kisebb méretű a korábbi hasonló típusú objektíveknél. Az alacsony blendeérték lehetővé teszi a fotósok részére , hogy gyors egymásutánban készítsenek fotókat , ami ideálissá teszi ezeket az objektíveket utazáshoz , családi fotózáshoz , művészi kompozíciókhoz és más felhasználásokhoz. A kompromisszumoktól mentes optikai teljesítményt , funkcionalitást , minőséget és eleganciát kiegészíti az objektívek kompakt mérete , amely ideálissá teszi a mindennapi használatra.
A fotósok számára a legnagyobb előny , hogy így a leggyakrabban használt objektívjük lesz egyben a legjobb minőségű is. A Contemporary (Kortárs) termékkoncepció ötvözi a kis súlyt és a kompakt méretet a kategóriájában legjobb képminőséggel és teljesítménnyel. A Sigma minden cserélhető objektívét három termékcsoportba sorolta: Contemporary (Kortárs) , Art (Művész) és Sports (Sport). A legmodernebb technológia alkalmazásával , az optikai teljesítmény és a kompakt méret ötvözésével a Modern termékcsoport az igények széles körét elégíti ki.
A legújabb technológiát használva a Sigma megoldotta azt a bonyolult problémát , hogy a méretet és a súlyt alacsony értéken tartsa , az optikai teljesítmény csökkenése nélkül.
Technikai adatok:
Gyújtótávolság: 17-70 mm
Fényerő: 2  8-4
Objektív konstrukció: 16 lencse 14 csoportban
Képszög: 79. 7° - 22. 9°
Lamellák száma: 7 db
Legkisebb Blende: F22
Közelpont: 22 cm
Max. nagyítási arány: 1 : 2 , 9
Filterméret: 72 mm
Rögzítés: Bajonett Méret: 79 × 82 mm
Súly: 470 Gramm

Jelenlegi ára: 99 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-16 11:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése