2018. január 31., szerda

NEXT ZEBRA koll ruha csillámos kötött kardigán 80 86 - Jelenlegi ára: 2 890 Ft


katalógus fotók
Édes csajos Next kislány ruha és a hozzá vásárolt csillámos kötött kardigán, kérlek ellenőrizd a mért adatokat, a ruha 86-os címke alapján a kardigán pedig 80-as, inkább 86-os méretre ajánlom mindkettőt, próba alapján lett a szett így, méret különbséggel vásárolva.
A ruha anyaga zebra mintás acril és puha gyapjú keveréke, bélése puha szaténos törtfehér színű poliészter.
Ujjatlan, hátán gombokkal záródik, mell alatt szabott, a szabás vonalában masnis szalag, állapota tökéletesen hibátlan, újszerű.
hossz 42 cm,
mell 27 cm,
dereka 25, 5 cm
A kardigán bolero anyaga viszkóz, nejlon, pamut, poliészter s gyapjú keverék, puha és selymes kötött, színe fekete átszőve ezüstös csillám szálakkal, nyakánál csillogó díszgomb, zsebein masnik, állapota tökéletesen hibátlan újszerű.
hossz 23 cm, mell 31 cm, ujj válltól 28 cm, nyaktól 35 cm
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
5. 000 forint feletti vásárlásnál az ajánlási díj , illetve 10. 000 forint feletti vásárlás esetén a teljes ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
Köszönöm!
Köszönöm szépen!


Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2018-02-21 12:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése