2017. március 27., hétfő

56 db-os tavaszi-nyári, márkás ruhacsomag 2 éves kisfiúnak! 1 Ft-ról! - Jelenlegi ára: 1 Ft


56 db-os márkás ruhacsomag!  
2 éves kisfiúnak
A csomag az alábbi márkákat tartalmazza (kb. 90%-ban márkás ruhák):
Next, F&F, Lupilu, Marks&Spencer, H&M, George, Matalan, Palomino, Name it, Zara, Dunnes, Timberland, Rebel, Esprit, Cherokee
A ruhák nagyon szép állapotban vannak. Van 1-2 újszerű darab is, ami csak 1-2x volt a kisfiamon. Pár darab enyhén bolyhos, többet használt, de mivel ezeket nagyon szerettem itthon ráadni a kisfiamra, így remélem még másnak is jó szolgálatot tesznek. 2-3 éves kisfiúra való ruhák.
5 db pulóver, 7 db cippzáras pulóver, 2 db mellény, 2 db hosszúujjú póló, 14 db rövidujjú póló, 1 db kardigán, 8 db rövidnadrág, 1 melegítő, 4 db trikó, 5 db hosszúnadrág, 2 db sapka, 2 pár szandál (23-as méret, bth: 15 cm), 1 pizsama overál Verdás, 1 Halloween-i jelmez overál, 1 szett verdás jelmez (George ruha + 24/25-ös H&M mamusz).  
Fix áron is csak 357 Ft/db, bőven megéri!
Ha fix áron elviszed, én állom a postát!!!
Családom megunt, kinőtt holmijait árulom. Általában hibátlanok a termékek, ha valami pici hiba van rajtuk, azt minden esetben leírom/lefotózom. Nem árulok zsákbamacskát! Ezt láthatjátok az értékeléseimből is.  
Sokszor indítok 1 Ft-os aukciókat, ami nem azt jelenti hogy értéktelen dolgot bocsájtok licitre, hanem helyhiány miatt szeretnék hamar túladni rajta.  
Lehet nálam gyűjtögetni, akár hetekig is, de kérek mindenkit hogy nyertes licit után vegye fel velem a kapcsolatot e-mail-ben!  
Ajánlva, vagy Vaterafutárral postázok.  
Kizárólag utalás után postázok! Utánvéttel nem küldök csomagot, csak előre utalás után.  
Amennyiben valakivel egy hétig nem sikerül felvennem a kapcsolatot, úgy sajnos negatív értékelés mellett újra hirdetem az adott terméket.  
Ha valamit időhiány miatt nem mérek le, nyugodtan kérdezz, szívesen lemérek bátmit! Mindennap nézem a leveleimet, igyekszem a lehető leggyorsabban válaszolni.  
 
Mindig van fent sok 1 Ft-os aukcióm, érdemes nálam szétnézni!
2 kg-ig csak 790 Ft a szállítási díj Postapontig, ebbe sok minden belefér!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-04-17 13:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése