2017. február 28., kedd

Hidegen Sajtolt Lenmag olaj 500 ml - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Lenmag Olaj 500 ml, Bagoila
Vásároljon a gyártótól közvetlen!
Az általunk gyártott lenmag olaj, a hideg sajtolásos eljárásnak köszönhetően, enyhén sárgás színű, kissé kesernyés ízű olaj.
A lenmag olaj gazdag A, B, C, D és E vitaminban. Az ásványok közül nagy mennyiségben tartalmaz káliumot, foszfort, magnéziumot, kalciumot, vasat, cinket, nátriumot, mangánt, rezet, fluort, de jódot is. A lenmag olaj az anyagcsere mértékét is növelheti, és ezzel elősegíti a gyorsabb zsírégetést is, éppen ezért tisztító kúrákhoz is ideális. Használható székrekedéses problémára. Karbantartja, tisztítja a bélrendszert. Nagyon magas a gyulladáscsökkentő hatása (pl.: ízületi gyulladás), érelmeszesedés-, szívbetegségek, ritmuszavarok megelőzésére is ajánlott.
Felhasználási javaslat:
Napi egy-két kiskanál lenmag olaj elfogyasztásának rendkívül pozitív élettani hatásai lehetnek, fogyasztható édesebb jellegű salátákhoz, túróhoz, müzlibe, joghurtokba keverve.
Magyar alapanyagból a magyar munkahelyek védelmében!
Kiszerelés: 500 ml
Előfordulhat, hogy a termék éppen nincs raktáron. Ez annak tudható be, hogy nem tartunk nagy mennyiséget egyik portékánkból sem, mivel alapanyag formájában tovább áll el. Ezért fordulhat elő, hogy várni kell a szállításra kb. 1-2 hetet, de biztos lehet benne, hogy friss és kiváló minőségű terméket fog kapni! Kollégánk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot és jelzi a várható szállítás időpontját.
Vásároljon kedvére és váljék egészségére!
Roland voltam, sziasztok!

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2017-03-21 15:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése