2017. január 26., csütörtök

2,4 GHz-es PC 1 GB RAM Fujitsu Siemens Scaleo P házban - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó a képeken látható felújított, hibátlanul működő számítógép Windows Vista Ultimate SP2 operációs rendszerrel. (igény szerint más rendszerrel is kérhető). Nem mai darab, de minden funkciója tökéletesen működik, ki van tisztítva, újrakábelezve,  minden driver feltelepítve, vírus és kékhalál mentes, azonnal használatba vehető. Sebessége a mai kor igényeitől értelemszerűen elmarad, de második gépként, gyerekeknek játszani, retrózni, tanulni, letöltős gépnek ideális lehet. Jobb videokártyával a Win7 is megy rajta. Túlmelegedés szóba sem jöhet, 24 órás üzemre is alkalmas de ha az idők során felgyűlne benn a por vagy elromlana a ventilátor, és eléri a 80 fokot,  automatikusan leáll és nem fog elfüstölni. Rákötheted akár FullHD monitorra is. Optikai audiokimenettel rendelkezik, digitális erősítővel nagyon szépen muzsikál.
Főbb adatok:
Minőségi, masszív (jó nehéz is) Fujitsu Siemens Scaleo P számítógépház előlapi USB-kkel (természetesen bekötve, működőképesen), és beépített HDD-hűtővel (én kikötöttem a csendesebb működés érdekében. és mert így sem melegszik, de igény szerint bekötöm, egy mozdulat az egész). A házban beépített kábelrendezők és praktikus kialakítás segíti a könnyű szerelést.
350W-os Mercury tápegység
Abit IS-20 alaplap
Intel Celeron D 320 2, 4 GHz CPU
1GB (2x512 MB Dual Channel) DDR 400 RAM
Intel Extreme Graphics 2 (865G) alaplapi videokártya akár 256 MB RAM-ot is tud használni, BIOS-ból állítható
40 GB Seagate IDE merevlemez. Gyors és hibátlanul működik.
LG DVD-ROM
LG CD-író 48X-os
3, 5-ös floppy meghajtó (NEC)
(Az alaplap takarópanelje nehezen passzolt a házba, alakítani kellett rajta, ezért van leszigszalagozva. A működést nem befolyásolja. Az eredeti bekapcsológomb típushibás, megreped, beragad a merevítése, így kiszedtem és a tökéletesen működő gyári mikrokapcsolójával most már problémamentesen használható)
Postázás is megoldható
Licitet nem törlök, ha valamire licitálsz, és megnyered, 15 napon belül át kell venned. A felelőtlenül licitálók (főleg akik hetekig ígérgetik, hogy eljönnek a termékért), az aukció végétől számított 15 nap után AUTOMATIKUSAN NEGATÍV értékelést kapnak, amennyiben nem történik meg az adásvétel!!!!
 
Elektronikus fizetést is elfogadok (PayPal, Payza, Neteller, Perfect Money)


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-16 06:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése