Kézi kávéőrlő kerámia tárcsával A japán Hario Skerton őrlő segítségével a törökös púderfinomságú őrleménytől kezdve a filteres kávékhoz szükséges durvább őrleményig mindent be lehet állítani. Működése A szemes kávét két őrlőtárcsa között őröljük meg: az egyik a géptestre van rögzítve, a másik pedig egy tengelyen forog. A Hario kézi őrlő ugyanazon elven működik, mint a vendéglátásban használatos profi társai, azzal a különbséggel, hogy az őrlőtárcsát nem a motor, hanem a kávékészítő forgatja. Előnyei Az őrlő alső üvegrésze egyben az őrlemény tárolására is alkalmas: ehhez a csomagolásban külön záró kupakot talál. Az őrlő alsó üveg részét csúszásgátló gumival látták el a kényelmesebb használat érdekében. Klasszikus időtálló dizájn Az őrlő mechanikája nagyon pontos finomságállítást tesz lehetővé. A kávéőrlő tulajdonképpen úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges: csak így érhető el, hogy az őrleményfinomság kellően egységes legyen. Ha "össze-vissza" őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz. Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani. Bemutató video Tekintse meg ezt a rövid filmet a kávédaráló működéséről:
Márka: Hario
Működés: kéziA szállítási határidő Foxpost szállítási módnál 1-2 munkanappal meghosszabbodhat.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy csak a megadott szállítási módokat tudjuk alkalmazni. Postával (ajánlott levél, postán maradó csomag stb. ) sajnos nem áll módunkban szállítani.
Köszönjük megértésüket.
Jelenlegi ára: 11 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .
2018. március 31., szombat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése